5 דגשים חשובים להגשת קייטרינג בקיץ
כל כך הרבה לקוחות ועורכי אירועים, מדמיינים את האירוע שלהם באחד מלילות הקיץ החמים. מה שהם לא תמיד שוקלים זה איך מזג האוויר ישפיע על הקייטרינג.. על כך ועוד, במאמר זה.
5 דגשים חשובים להגשת קייטרינג בקיץ |
- דאגו לצוות שלכם
צוות המטבח צריך תשומת לב רבה בעיקר בזמנים בהם הטמפרטורות גבוהות. כדי שהצוות יוציא את האוכל בזמן ובטמפרטורה הרצויה, תצטרכו להיות ערניים מספיק, ואפילו לשים אחראי צוות שאינו מהמטבח, כדי שיכווין ויתפעל את האירוע בשלמותו מבחינת זמנים ואיכות האוכל.
- שמרו על המזון בטמפרטורה בטוחה
בדקו אילו אמצעי זהירות עומדים לרשותכם, בכדי לשמור על טמפרטורה בטוחה של המזון? שקלו היכן אתם מציבים את תחנות האוכל של הקייטרינג החלבי שהזמנתם – שכן כל דבר שישב באור שמש ישיר יתחמם מאוד, כמו שאמבטיות הקרח שיאחסנו את השתיה והאלכוהול שלכם יתמוססו במהירות.
- גיבוי תאורה בקיץ
אם האירוע שלכם יימשך לשעות המאוחרות במיוחד בקיץ, וודאו שיש לכם מספיק תאורה. זה חשוב לאורחים ולהגשת אוכל. בנוסף, עליכם לקחת בחשבון גם את התאורה הנדרשת לניקוי ואריזת הציוד שלכם למשאית (במידה ועשיתם את האירוע בשטח).
- הכינו מיזוג יעיל
כדי לגרום לאירוע שלכם להיות מיוחד ויוצא דופן גם מבחינת מיזוג האוויר, חשוב מאוד שתהיו ערים לכל ההתרחשויות שיכולות לצוץ משום מקום. זה אומר להכין גיבוי למיזוג האוויר ולדאוג לאוכל שאמור להיות מוגש קר להיות כזה גם כשחם בחוץ.
- אוכל קיצי
בקיץ, חשוב להגיש לאורחים אוכל שמתאים בדיוק לתקופת חום ולחות. לא נרצה להגיש להם מאכלים רותחים כאשר בחוץ חם מאוד ולכן, נצטרך להיות ממוקדים וזמן בו מוגש האוכל ולהתאים אותו לזמן המתאים. מעוניינים להזמין קייטרינג חלבי איכותי וטעים שמתאים גם לאירועים קטנים? לחצו כאן למידע נוסף.